Forum jest poświęcone sprzętowi produkowanemu przez Shenzhen Longhorn Technology Co, Ltd.
Administrator
Nazywam się Jacek Mrozowski i poza administrowaniem tym forum kieruję Działem Handlu Międzynarodowego MAC Spółka z o.o., która to firma jest przedstawicielem Shenzhen Longhorn Technology w Polsce. Mam najbliższy i najszybszy kontakt z producentem, dlatego do mnie najlepiej jest kierować Wasze uwagi, opinie i spostrzeżenia. Zawsze w miarę swoich możliwości będę służył pomocą.
Witam,
Od tygodnia testuję nawigację Longhorn GoGo950. Trudno podzielić się obiektywnymi opiniami. Urządzenie fajne, ale... No właśnie, może zacznę od mankamentów. Kamera cofania - dobra rzecz i działa bez zarzutu. Sam odbiornik niestety zbiera zbyt dużo śmiecących sygnałów. Na przykład widok z monitoringu na stacji paliw (najczęściej BP - ???), podgląd kamer przemysłowych niektórych sklepów. Nie byłoby to takie uciążliwe, gdyby nie fakt, że po takiej niespodziewanej projekcji kilka razy zawiesił się system. Musiałem uciec się do pomocy magicznego guziczka z tłu z napisem "reset". MapaMap w wersji Easy jest do d..y, ale kupując każdy powinien mieć tego świadomość, więc nie mam pretensji. Ciekawe, czy jest sposób na darmowego przetestowania MapyMap w wersji Top. Jeżeli nie, to wpuszczę AutoMapę, ponieważ byłem z niej najbardziej zadowolony.
P.S.
Na stronie www.longhorn.com.pl można wstąpić do klubu użytkowników, na których czekają prezenty i rozmaite atrakcje. Niestety nikt nie wyjaśnia w jaki sposób to zrobić, brak odpowiednich linków bądź instrukcji.
Pozdrawiam...
Właśnie mam taki sam problem z tym zarejestrowaniem urządzenia. Jakiś czas temu kiedy strona miała jeszcze inna (starą) szatę graficzną było okienko do rejestrowania urządzeń, lecz niestety po wypełnieniu wszystkiego i wciśnięciu wyślij czy coś takiego, wywalał się jakiś błąd w ładowaniu nowej stronki. Na forum, żeby się zarejestrować też miałem problemy.
Mam Longhorn`a gogo800. Jestem zadowolony z zakupu.
Gzareb nie wiem czy widziałeś kiedy ostatnio się ktoś odzywał na tym forum prócz nas. Więc raczej prędko odpowiedzi na temat rejestrowania urządzenia nie będzie. Pozdrawiam
Witam Admina oraz wszystkich posiadaczy Longhorna Od czwartku tj. 3.06.2010r. również wszedłem w posiadanie tego cacka. Mój model to gogo800. Razem z nim przez weekend zrobiłem blisko tysiąc km z katowic przez kraków, nowy sącz, rzeszów, dębice do TG skąd jestem
Powiem szczerze, że nie mam żaadnych uwag, co do sprzętu ( choć nie mam też żadnego porównania, bo to moje 1 urządzenie GPS). Jakkolwiek nie zawiodło mnie jeśli chodzi o planowanie tras, czy obsługępodczas jazdy. Raz się zawiesił w trakcie jazdy i chociaż mówił do mnie prawidłowo jak jadę, to nie pokazywał mojej lokaizacji, tylko tą, którą zapamiętał sprzed kilunastu km ( dobrze, że jechałem prosta drogą
)Faktycznie nie wiadomo jak się zarejestrować i urządzenie na stronie Longhorna. Stąd prośba do Admina - prosimy o instrukcje
Nowy użytkownik
Witam wszystkich tu obecnych, choć widzę was niewielu:D (więc jesteśmy elitą heh)
Ja zakupiłem to "Cacko" GoGo800 kilka dni temu, i póki co nie narzekam:D
Fajny sprzęcik, ciekawi mnie jak on szuka tych map automatycznie, dobrze pomyślane.
Ale z ciekawości pokombinowałem i udało mi się odpalić domyślnego Windowsa zamiast tego...
Ale stwierdziłem, że to jest ładniejsze i bardzo funkcjonalne więc powróciłem. Ale wiem jak dostać się "na pokład" więc jak będę coś potrzebował to już sprawa prosta.
Fajny sprzęt.